Over 123superfoods.nl

Over 123superfoods.nl

Wie zijn wij?

123superfoods.nl is van Anja en Chanoe van Dijk, we zijn moeder en dochter en runnen samen onze webshop, ook hebben we daarnaast beide een eigen praktijk.

123superfoods.nl onderscheidt zich van andere webshops doordat wij houden van een persoonlijke benadering. We hebben beide veel ervaring en kunnen door onze achtergrond gericht adviezen geven bij verschillende lichamelijke en geestelijke klachten en aandoeningen. We staan graag klaar voor onze klanten en zijn via mail en telefoon bereikbaar. We hebben een ruim assortiment met hoogwaardige kwaliteitsproducten. Onze focus ligt op pure, zoveel mogelijk onbewerkte, biologische voeding en supplementen. Wij hebben daarom ook een eigen label in de markt gezet om verzekerd te zijn van een hoogwaardige kwaliteit die betaalbaar is. 

Anja heeft een medische achtergrond, na een 5 jarige HBO beroepsopleiding tot Astroloog is ze een eigen praktijk begonnen, als Astroloog, Coach, Bachbloesem, Aroma en Spageryk therapeut.  

Chanoe is voedingsdeskundige en trainer hormoonfactor, ook heeft ze enkele jaren natuurgeneeskunde gedaan, ze heeft een eigen praktijk waarin ze healingen en readingen doet en mensen adviseert en begeleid. 

Ons team
Anja van Dijk
Over 123superfoods.nl
Chanoe van Dijk