Doterra

Doterra essentiële olie

Bij 123superfoods verkopen wij Doterra essentiële olie in onze webshop omdat etherische olie een zeer uitgebreide werking kent en Doterra alleen de zuiverste olie produceert.

De meeste etherische oliën die je kan bestellen in winkels en webshops zijn niet zuiver genoeg en dat is de reden waarom je deze oliën niet mag innemen maar alleen mag gebruiken in een brander of vernevelaar / diffuser. Maar als je het niet mag innemen, hoe veilig is het dan om het wel in te ademen? De etherische oliën van Doterra zijn bijna allemaal geschikt om op te lossen in water en dan op te drinken. Etherische olie werkt zeer krachtig dus vaak is een verdunning in water of olie nodig voordat je het opdrinkt of op de huid smeert. Koop bijvoorbeeld een etherische olie roller en vul deze met gefractioneerde kokosolie van Doterra (deze is vloeibaar door stoomdestillatie) en een paar druppels van je favoriete Doterra olie, ideaal om mee te nemen in de auto of op vakantie!

Let op:
Niet elke olie mag worden ingenomen (sommige zijn niet geschikt voor inwendig gebruik, bijv. de hete oliën, vaak kan je ze wel innemen in een veggie capsule)
Niet elke olie mag (puur) op de huid worden aangebracht omdat sommige olie te heet is waardoor de huid branderig aanvoelt.
Niet elke olie is geschikt voor in een diffuser (de oliën die al vermengd zijn met kokosolie zoals de Touch varianten zijn niet geschikt voor de diffuser)
Niet elke olie is geschikt voor tijdens de zwangerschap en als je borstvoeding geeft
Niet elke olie is geschikt voor huisdieren, zeker katten verwerken oliën anders dan mensen en honden
Niet elke olie mag gecombineerd worden met medicijnen
Bestel de Inleiding Tot Modern Essentials voor meer informatie

Doterra etherische olie is ook erg geschikt voor massagetherapeuten die bijvoorbeeld met AromaTouch techniek werken en er is zelfs een speciale AromaTouch kit. Wil je meer informatie over de verschillende oliën en waar ze werkzaam voor zijn? Je kunt online een van onze Mini Pocket Gidsen bestellen zoals de Inleiding tot Modern Essentials waarin veel informatie is te vinden over psychische en lichamelijke klachten / aandoeningen en welke oliën je daarvoor kunt gebruiken. Heb je een vraag dan kan je ons uiteraard ook mailen op info@123superfoods.nl , wij helpen je graag!

Doterra olie kan je bij ons online bestellen / kopen of ophalen in Heerenveen of Nes (Akkrum) (in Friesland). Wij leveren in de volgende landen; Nederland, Belgie, Duitsland en Frankrijk. Woon je in een ander land? Neem contact met ons op via mail; info@123superfoods.nl

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 338

per pagina